Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Sunday, October 1, 2017

Barang kemas & perak ukir nama terbaru di pasaran

Assalamualaikum

Laju betul masa berlalu..sedar tak sedar, dah hampir 7 bulan Rara pakai rantai perak ukir nama yang comel ni...


Hampir setiap hari juga lah rantai ni Rara pakai.. ada je kat leher. dan sampai hari ni juga lah, warna perak rantai ukir nama Rara ni masih utuh macam yang baru punya..  Sebab itu lah, hari ni Rara rasa macam nak buat review sikit  tentang rantai ni.. Nak beritahu anda semua bahawa tak rugi kalau kita miliki rantas ni..Puas hati sangat ! Rara nak syorkan pula pada kawan-kawan.. yang mana suka aksesori tu.. jom kita beli di Asia Silver Shop ni pulak k. Jom


Rambang mata betul bila buka facebook page ASIA SILVER SHOP... semua cantik wei.. bukan jenis perak saja yang ada, emas sadur pun ada tau... yang paling istimewa, mereka keluarkan rekaan-rekaan terkini yang mengikut citarasa pengguna pada masa itu... contohnya sekarang ni tengah hot dengan gelang duit-duit kan.. jadi, Asia Silver Shop pastilah tidak ketinggalan untuk menyediakan anda barang kemas trend terbaru tu ! :) Sapa belum order lagi gelang duit-duit ? Order sekarang kay ! 

Gelang duit-duit,citarasa pengguna kini 

Sebelum ni, Rara pernah blog-kan pasal Asia Silver Shop ni.. jadi kalau kawan-kawan nak tengok semula contoh-contoh rekaan barang kemas perak dan emas sadur, boleh baca entry ni.. 


Hope entry itu dapat memberi anda idea nak beli aksesori yang mana satu nanti. Oh ya, Pada pendapat Rara lah kan, kanak-kanak lah paling sesuai kalau nak pakai emas sadur... sebab apa tau? Sebab.. kanak-kanak kan berisiko tinggi untuk hilangkan barang kemas yang dia pakai.. hehe...macam adik Rara sendiri lah.. hilang dah gelang kaki anak dia tu. Huhuhuhu. Emas ori pulak tu. Adeiiii sayang betul. Lepas ni Rara nak suggest dekat adik Rara tu.. untuk anak dia Shasharina tu, pakaikan emas sadur je..Takde la terkilan sangat kalau hilang lagi kan. Haaaa  bijak ke bijak? Begitulah adat nak bergaya.. nak cantik..nak melaram...boleh, tapi selalu lah kena berwaspada dan buatlah pilihan yang terrrbaik ! Pesanan ikhlas dari kak Rara kau.

 My necklace and me is a love. 

Jika anda berminat untuk mendapatkan aksesori daripada ASIA SILVER SHOP, dengan pantasnya anda boleh rujuk sini k :) 

Facebook page : ASIA SILVER SHOP
Instagram : @asiasilvershop

Untuk pembelian online dan tempahan..whatsapp : (EYRA)
Untuk direct inbox, click link di bawah :
Lokasi : 
G-L1-22, GROUND FLOOR, BAZAR TUAN PADANG, LOT 962, SEKSYEN 11,15000 Kota Bharu Kelantan


Jangan lupa hubungi mereka ya ! Till we meet again. XOXO ! ~ Mas 



Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Post a Comment

Popular Posts