Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Showing posts with label blogger review. Show all posts
Showing posts with label blogger review. Show all posts

Monday, May 15, 2017

Tahniah Fattah Amin Bintang Paling Popular ABPBH 2017 | Dapatkan buku & novel Fattah Amin disini !

Assalamualaikum

Tahniah kepada Fattah Amin kerana memenangi anugerah  Bintang Paling Popular ABPBH 2017 . Dah agak dah dia akan menang, sebab nama dia memang letopp meletop top top top sekarang kan. Haters yang mencaci tu sebenarnya telah menaikkan lagi reasons why orang should vote for him. Huhu. Aku tak minat Fattah Amin, dan aku juga tak benci Fattah Amin. #kelakarkan? (Buka muka surat **) Buat semua peminat Fattah Amin, good jod. Berbaloi korang undi. Huhu. 

  
Hadiah buat peminat 

 

Mesti dah ramai tahu kan, pelakon,pengacara dan penyanyi ini juga telah melebarkan sayapnya menjadi penulis buku & novel pula. Buku beliau yang pertama penuh kontroversi dan menjadi tular di media sosial sejak kebelakangan ini. Ada yang mengecam, dan ada yang menyokong. Huhu. Emang begitulah kehidupan yaaaa.... Apa-apapun, segala suka duka yang dilalui oleh jejaka kacak ini tidak mematahkan semangat beliau untuk terus berada di industri hiburan tanah air kita ini.. Korang dah baca ke buku Fattah Amin? Aku baru nak baca ni.

 
 NOVEL WANITA TERAKHIR 

 99 KATA KATA QALIF MOODEN 

Kepada anda yang belum mendapatkan buku dan novel beliau, anda boleh lah beli di ig shop kawan Rara ni.  Contact nombor di bawah, Rara jamin anda akan dilayan dengan serta merta dan dengan harga yang berpatutan :)

No telefon/WhatsApp :  019 494 7567 (Qiqiey)
email : qiqiey_smiley64@yahoo.com
Ig : by_qiqieykhairuddin

Buku yang dijual oleh Qiqiey ni semua ready stock tau ! So korang tak perlu tunggu lama-lama untuk memilikinya.. Contact her, bayar, pos, dapat, and enjoy your reading :) Yang mana peminat fanatik Fattah Amin termasuk Lofatah, korang wajib ada buku ni. Buktikan yang korang tu suppoters yang bagus k. hehe.. Penghantaran ke luar negara pun boleh, tak ada masalah. Kot-kot la ada yang sedang bermastautin di London ke, tengah belajar di India ke...Indonesia ke..Brunei.. boleh order.. Qiqiey boleh pos untuk anda.  So jika anda berminat untuk menjadikan buku Fattah Amin ni sebagai koleksi dan bahan bacaan santai, jangan segan silu hubungi nombor yang diberi okay. Enjoy :)

 

No telefon/WhatsApp :  019 494 7567 (Qiqiey)
email : qiqiey_smiley64@yahoo.com



Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Friday, December 12, 2014

Feedback - Nutrigoat Miracle 8 | Susu Sedap

Assalamualaikum

Review produk | Feedback - Nutrigoat Miracle 8 | Susu Sedap | Bulan ramadhan yang lepas adalah kali pertama Rara diperkenalkan dengan minuman susu nutrigoat ini. Pada mulanya terasa 'berat hati' nak minum sebab minuman ini sah-sah susu, dan sangat jarang Rara engkau ni nak minum susu.... hehe... Tapi disebabkan kawan-kawan blogger cakap susu nutrigoat miracle 8 ini sedap, maka terpengaruh jugalah Rara ingin mencubanya. Alhamdulillah, sesungguhnya rasa susu nutrigoat ni lebih sedap dari yang engkorang bayangkan... hehe. Serius babe ! Susu ini semua peringkat umur boleh minum, cumanya jika anak-anak seawal umur 2 tahun kebawah, kita galakkan ibunya yang minum.., jadi anak-anak boleh menikmati khasiat susu ini  melalui zat ibu sendiri.

Bila sebut susu kambing, mesti terbayang tentang bau hamis, hanyir, dan macam-macam lagi kan? Haaa..itula.. you all tak tahu.. silap tu persepsi itu dah kuno yer..tak boleh diguna pakai dah, sebab susu nutrigoat miracle ni bebas dari sebarang bau dan bebas juga daripada sebarang rasa yang pelik-pelik. Yang boleh dijamin, hanyalah kesedapan yang membuatkan sesiapa sahaja yang meminumnya akan menjadi 'ketagih' nak lagi.. dan lagi.. benar ! 



Nutri Goat Miracle 8 ini  merupakan minuman kesihatan yang sememangnya berasaskan susu kambing dan kombinasi zat 8 makanan sunnah seperti kurma, kismis, habbatus sauda dan sebagainya. Complete dalam 1 sachet. Berbaloi bukan ? Cubalah !

Kebaikan mengamalkan Nutri Goat Miracle 8

Merendahkan kolestrol
Memberi tenaga kepada ibu mengandung
Mengurangkan risiko jaundice pada bayi
Sumber kalsium yang tinggi
Melawaskan perkumuhan
Mengurangkan risiko tekanan darah tinggi
Menguatkan sistem imunisasi
Meningkatkan daya ingatan dan fokus
Menambahkan susu badan 
dan sebagainya 



Bagi Rara sendiri, setelah mencuba susu Nutri Goat Miracle 8 ini , perubahan pertama yang dapat dilihat adalah ia dapat mengurangkan insomnia - kesukaran tidur pada waktu malam. Kalau sebelum ni Rara sering tidur lewat sebab tak terlena, padahal memang niat nak tidur tapi tak boleh. Lepas minum susu ni, sekejap saja dah boleh tidur. Serius.... so tidur memang tiptop dan bila bangun pagi, badan rasa ringan dan segar, terbaik dari ladang giteww.. Alhamdulillah,dapatlah subuh yang sangat berkualiti. Siapa yang tak nak oiiiiii :) 
Jadi sejak itu Rara amalkan Nutri Goat ini sampai sekarang. Walaupun kadang-kadang terputus bekalan sebab tak dan duit, tapi bila dah dan duit, memang beli lah susu ni. Yummmyyyy ! InsyaAllah ia dapat menambahkan kalsium dalam badan ni. Rara kan kurus sangat, elok sangatlah kan minum susu ni. 

Rara nak syorkan kepada rakan-rakan dan pembaca semua, kalau nak ubah gaya pemakanan/minuman kepada gizi yang lebih sihat, cubalah Nutrigoat Miracle 8 ini ya ? Nanti kalau dah cuba, jemputlah komen disini and bagitau maklum balas u all kalau sudi. Ehem2. Till we meet again, xoxo :) 

Bagi yang berminat untuk mengetahui dengan lebih lanjut , boleh lah langsung hubungi admin di :


Contact : 019-3497868

selamat mencuba ! 



Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Popular Posts