Join kawasan gadis cantik jejaka tampan

Wednesday, October 28, 2015

Rindu Kelate.

Assalamualaikum

Hati girang sejak dua menjak ni. Mana tak nya, cuti persekolahan bakal menjelma. InsyaAllah kalau tak ada apa-apa kerja tambahan atau kerja luar bidang, dapatlah balik pada hari yang dicadangkan. Doa-doakanlah ya.

Tiket flight dari KK ke KL then KL ke KB dah beli dah. Beres semua. TQ Kak Tia tolong uya :)

Naik Malindo jer i olls ni... yang paling mampu. Ekekekekee. Orang kata posting di SS ni untungla, banyak elaun. Tapi ada elaun pun guna untuk beli tiket ni ngekkk. Kikiiiii. Bak kata Amran Fans, jilake...

Bila rindu kelate menjelma, mula lah belek-belek album lama. Album dalam folder. Hehe.
Rindunya !
Dah lama tak makan tomyam ala2 siam ni.. Sini tak ada... hee. Maybe ada tapi belum pernah pergi lagi.

Ok bye ! Saja update blog walaupun tak ada info ni.



 Throwback sikit gambar poyo di Pantai Cahaya Bulan, 

Rindu jugak dengan si bulus ni. Meow ni along punya. 




Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Saturday, October 17, 2015

Two years ago

Assalamualaikum

Godek-godek lappy malam ni, terjumpa gambar-gambar dua tahun lepas. Gambar bersama Lela... masa ni kami tengah tunggu bas untuk balik ke rumah sewa selepas sejam di pasar malam :) Macam tu lah life semasa menjadi pelajar UPSI dulu. Masa ni kami tak ada kenderaan sendiri lagi, jadi pengangkutan utama adalah bas, kedua adalah teksi, dan ketiga adalah kereta skandal. Emmm. haha 

Rindu zaman belajar. Tapi tak rindu saat buat assignments dan thesis ok. 


 Semoga persahabatan kita kekal sampai tua. Heee. 



Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Wednesday, October 7, 2015

Kuotasi cinta menarik | Motivasi cinta

Assalamualaikum






Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Rupa tidak cantik ? Anda ada kelebihan !

Assalamualaikum


Sumber : Tentang kita 

Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Waktu doa mustajab | Dimakbulkan

Assalamualaikum

Kadang- kadang bila kita sudah tidak ada tempat untuk bergantung, kita lupa akan kebergantungan kita yang hakiki, yang satu-satunya tempat bergantung adalah kepada Allah S.W.T..

Korang pernah tak rasa macam doa korang tidak dimakbulkan?
Aku pernah !
HAHAHAHAA

Jadi bila ada masa sikit, jom lah kita sama-sama semak balik apa yang kita buat semasa atau sebelum berdoa itu.. salah satu faktor kenapa ya doa kita tidak diangkat.. emmm waktu kita berdoa tu tidak sesuai... huhu.

Contohnya macam saya sendiri, suka-suka saja bah berdoa apabila teringat. Walaupun masa tu tengah shopping.
Bah, check balik waktu yang sesuai untuk berdoa....





Terima kasih sudi bace,dah follow kita? :)

Popular Posts